Search
Close this search box.

Over mij

Ik ben Vera Peddemors en samen met Matthieu Dollen en onze 3 prachtige kinderen, Jarle, Jeppe en Malin woon ik in De Pollen.

In 2015 behaalde ik mijn diploma als algemeen fysiotherapeut aan Saxion Hogescholen Enschede. Een bijzondere en onvergetelijke ervaring tijdens mijn studie was mijn stage in een kindertehuis in Yogjakarta in Indonesië.

Al snel na mijn studie wist ik dat ik me verder wilde verdiepen in het bekken en de bekkenbodemklachten. Na een jaar als algemeen fysiotherapeut te hebben gewerkt bij De Haere ben ik gestart met de opleiding tot bekkenfysiotherapeut bij SOMT in Amersfoort. Bekkenfysiotherapie is een aanvullende specialisatie en is een driejarige HBO-master opleiding, die ik heb afgerond in 2019.

Hoewel ik altijd met veel plezier heb gewerkt bij De Haere groeide mijn droom om een eigen praktijk te starten. Na een uitgebreide voorbereidingsperiode heb ik op 1 januari 2024 deze stap gezet en ben ik dus de uitdaging aan gegaan om voor mezelf te beginnen in Langeveen, Manderveen en Westerhaar.

Buiten mijn werk geniet ik volop van mijn gezin, maken we graag wandelvakanties, ben ik actief als waterpolospeelster in dames 1 bij VZ&PC en beleven we gezelligheid tijdens carnaval bij de Smoezen in Vroomshoop.